Hoppa till sidans innehåll

Höstens aktiviteter


Nu närmar sig säsongen sitt slut. Vi har haft ett bra årsmöte, protokollet skickas ut när vi haft det konstituerande mötet 3 okt. Men några aktiviteter har vi kvar för de som kan och har lust:
2-4 okt Flyg och nedmonteringshelg. Bra om vi blir många
Gratis boende om du anmäler senast 28 sept till This is a mailto link. Vi är tacksamma om även du som bara kommer över dagen anmäler till Rolf. En liten happening blir det troligen på lördagskvällen.
3 okt 11.00 Teknikerutskottet möte på Ålleberg, planering av årstillsyner, renoveringar mm.
5-6 oktober Arbetshelg i museet direkt efter flyghelgen med fokus på icke flygande objekt. Gratis övernattning enl ovan. Bra om vi även här blir flera. Anmäl även här till Rolf.
23-25 okt Underhållshelg på Ålleberg. Vi skall arbeta med årstillsyner på våra flygande objekt. Gratis övernattning med anmälan måndag 19 okt till Rolf. Vi får disponera del verkstaden.
Tack vare en magnifik insats av i första hand Werner Schubert och Olle Eriksson under Per Widings ledning så har arbetet med att renovera och duka om Slingsbyns vingar gått framåt i hög takt på Håtuna även om man haft en del bakslag. Nu kommer vingarna att fraktas ner till Ålleberg. Stort tack till dessa hjältarÄr du intresserad av att lära dig duka och jobba med våra duk och träflygplan anmäl intresse till Per Widing eller sekr. .
Vi är också glada att kunna meddela att Kranichvagnen efter alla turer är besiktigad och klar! Tack till alla som hjälpt till. 
Denna informationen kommer också på FB och hemsidan.
Tack för att ni stöder oss.
//SVS gm Bernt 
Uppdaterad: 28 SEP 2020 08:04 Skribent: Björn Magnusson
Epost: Adressen Gömd

Retro-cupen RST

 Retro-Cupen

Länk till Retro-Cupen 


Dansk Svaeveflyvehistorisk Klub

Dansk Sväveflyg Historiska förening 

 Länk till DaSK


Segelflyget

Länk till Segelflyget

Postadress:
Segelflygets Veteransällskap - Flygsport
Box 750
52122 Falköping

Kontakt:
Tel: 0703428161
E-post: This is a mailto link